SERVEIS

サービス

puigpinos_icono_serveis

El disseny d’interiors de l’Hotel Japonès Puigpinós utilitza la fusta, un material molt important al Japó, ja que un 70% de la seva àrea és bosc. I es combina amb la pedra i tot un conjunt de materials restaurats que formaven part de l’antiga masia. No es perd l’essència, recuperem el seu valor.

TATAMI I FUTON

Algunes habitacions de l’hotel disposen de tatami, un element molt característic de les cases japoneses, usat antigament per cobrir tot el terra de les habitacions més importants. Es tracta d’un terra fet de palla d’arròs. Aquestes habitacions també tenen futon, un llit tradicional japonès que consisteix en un matalàs i una funda units i prou flexibles per a poder ser emmagatzemats durant el dia i permetre altres usos a l’habitació.

WASHLET

Totes les habitacions de l’hotel disposen de washlet, un bidet electrònic d’ús generalitzat als lavabos del Japó, amb la funció de vàter netejador amb esprai d’aigua per netejar les parts íntimes. 

YUKATA, COIXINS I NOREN

El yukata és una vestimenta tradicional japonesa feta de cotó i amb detalls personalitzats de l’hotel que posem a la disposició dels clients. Els yukatas estan elaborats amb teixit japonès 100% de cotó i de bona qualitat per la Noriko, una modista japonesa que viu a Barcelona. Els colors utilitzats són el blau i el vermell, per home i per dona, respectivament, ja que són els colors simbòlics del Japó. La Noriko també elabora les fundes dels coixins i les noren de l’hotel amb tela japonesa.

ZORI

Disposem de zori, les sandàlies japoneses planes i amb corretges fetes de palla d’arròs per estar a l’habitació. Al Japó, és típic no portar sabates a dins de casa perquè es tracta d’espais nets.

hab7-2

NATURALESA, COLORS I ESTACIONS DE L’ANY

Donem molta importància a la natura, als colors i a les estacions de l’any de la mateixa manera que es dona al Japó. Cada habitació té noms d’elements naturals en japonès: aigua (mizu), pedra (ishi), vent (kaze) i estacions de l’any (haru, natsu, aki, fuyu). Intentem trobar aquells elements en comú entre la cultura catalana i la japonesa en l’entorn rural i natural.

MASSATGES

Oferim diferents tipus de massatges relaxants i descontracturants inspirats en la cultura japonesa, els quals s’ofereixen a l’habitació del client. Requereixen reserva prèvia i confirmació de l’hotel.

piscina i pallera-36-min

PISCINA

De caràcter tradicional, ideal per refrescar-se els calorosos dies d’estiu. Envoltada d’un paisatge preciós, idíl·lic.

DSC05709

BAR HONEST

Bar self service, obert tot el dia per als clients de l’hotel. Un espai de confiança molt comú al Japó que reflecteix el caràcter de la cultura japonesa.

RESTAURANT

Un espai on gaudir de la cuina tradicional japonesa, entremesclada amb productes de la comarca. Una fusió que representa tota una experiència per als sentits.

VISITA AUTOGUIADA

Petit recorregut per diferents espais de l’hotel que realcen els atractius de l’antiga masia i detalls de la cultura japonesa que podem trobar en cadascuna de les estances de l’hotel. Un autèntic joc de descobriment. 

TERRASSA EXTERIOR

Tingues una estona de tranquil·litat i desconnexió mentre prens un refrigeri o descanses a la terrassa exterior de l’hotel. Durant els vespres d’estiu, també podràs gaudir de sopars a la fresca.