FAQS

Quines són les hores d’entrada i de sortida de l’hotel? 

El check in és a partir de les 15:00h i fins a les 20:00h. Si arribes més tard, cal avisar per mail o telèfon. El check out és fins a les 12:00h. 

Es pot fer late check out? 

Sí, sempre que l’hotel et confirmi que hi ha disponibilitat. Pots fer un late check-out fins a les 14:00 i tindria un cost de 40€. També es pot fer fins a les 20:00 i el cost del 75% de l’habitació. 

Es pot venir amb nens? 

Sí, acceptem infants de totes les edats; tenim una habitació quàdruple i dues de triples on s’hi poden acomodar les famílies i també disposem de bressols per als més petits. 

Quins són els horaris dels àpats? 

L’esmorzar és de 8:30h a 10:00h i el sopar de 20:00 a 21:30h. 

Es pot dinar a l’hotel? 

Desde el Setembre de 2023, el restaurant només obre per sopar pels clients allotjats. Si tens un val regal d’un menú, contacta amb nosaltres i el podràs gaudir.

Els clients allotjats poden disposar d’un obento (pícnic japonés) o entrepans pel migdia si ho sol·liciten el dia abans. 

El restaurant està obert per als no allotjats? 

Actualment no tenim el restaurant obert per als clients no allotjats, únicament oferim el sopar a clients allotjats. 

El menjar és japonès? 

Sí, som un restaurant de cuina japonesa, tot i així, cal dir que la majoria dels plats que oferim són cuits i aptes per a tothom. L’esmorzar és l’únic àpat que oferim l’opció català o japonès a escollir per cadascú. 

Soc celíac/ celíaca o tinc alguna intolerància o al·lèrgia alimentària. Puc venir al restaurant? 

Sí, sempre i quan ens avisis amb antelació, nosaltres podem adaptar els plats. 

Es pot venir amb mascotes? 

No, ens sap greu però no acceptem mascotes a l’interior de l’hotel ni al restaurant. 

Vull fer un val regal amb data oberta, com ho haig de fer? 

Els vals regals s’adquireixen en l’apartat “regala Puigpinós” de la web i una vegada nosaltres rebem la confirmació de la compra, t’enviem un val regal en format pdf al correu que ens hagis deixat, el qual podràs imprimir i regalar. Els vals son sempre amb data oberta, ja que és el propi client qui contactarà amb l’hotel per escollir la data de la reserva. Té un any de validesa. 

Vull venir una nit de dissabte, és possible? 

El nostre hotel té reserva mínima de dues nits al cap de setmana, fora d’aquests dies, els dijous i els diumenges és possible reservar una sola nit. No obstant, si a uns dies vista no s’ha omplert alguna habitació del cap de setmana, s’alliberen les habitacions i es permet la reserva d’una sola nit. 

Hi ha piscina? Hi poden anar nens? 

Sí tenim piscina exterior, oberta durant el període d’estiu, i els nens s’hi poden banyar sempre acompanyats d’un adult. És una piscina infinita de sal. 

Quines activitats es poden dur a terme a l’hotel o a l’entorn? 

L’hotel es troba ubicat en un entorn natural, al municipi de Lladurs, a la comarca del Solsonès, l’anomenada comarca de les mil masies. Es poden fer infinitat d’activitats a la natura, des de senderisme, btt, barranquisme, escalada, esquí alpí, esquí nòrdic, raquetes de neu, trineus, etc. 

També pots optar pel turisme cultural i visitar el casc antic de Solsona, Sant Llorenç de Morunys, esglésies romàniques com Olius o monestirs com el Miracle, entre molts altres llocs. Pots informar-te d’activitats a www.turismesolsones.com  

A l’hotel, sota reserva prèvia, pots realitzar activitats com yoga, banys de bosc, massatge relaxant, participar en una cerimònia del té, cal·ligrafia japonesa, tallers de plantes medicinals o altres tallers que s’aniran oferint i que es publicaran a la web. 

A quina distància està l’hotel de la població més propera? 

La població més propera és Solsona, que està a 18 km aproximadament. També queda a prop Sant Llorenç de Morunys, a 23 km. Cambrils dels Pirineus està a 19 Km. 

Per accedir a l’hotel, hi ha bona carretera? 

Sí, només hi ha 300 m de camí de terra que enllacen l’hotel amb una carretera comarcal asfaltada. 

Hi ha wifi? 

Sí tenim wifi a tot l’hotel, tot i així, funcionem amb router, hi ha fins a 4G però depèn molt del moment i de la zona de la casa. Podríem definir el nostre wifi com “slow wifi”. 

Hi ha calefacció i aire condicionat? 

Sí tenim calefacció que funciona amb biomassa per a l’hivern i aire condicionat per a l’estiu. La casa està ben climatitzada en tot moment. També disposem d’una llar de foc a la zona de recepció. 

Com es poden saber les tarifes i la disponibilitat de l’hotel? 

Per saber les tarifes has d’anar a l’apartat “reserva online” de la web i simular una reserva en una data concreta. Podràs veure habitacions disponibles i el preu de cada una d’elles. El preu de l’allotjament inclou l’esmorzar en totes les habitacions.