Hotel Japonès Puigpinós, el primer hotel japonès de Catalunya

Som el primer hotel japonès a Catalunya. L’Hotel Puigpinós és l’únic allotjament de tot el territori on es fusiona la cultura nipona amb la catalana, oferint un concepte innovador i exclusiu.

Es tracta d’una masia del 1131, que ha estat completament restaurada i reformada. El projecte té un fort compromís amb la preservació i recuperació del patrimoni. Per la qual cosa, durant el procés d’intervenció hem volgut conservar al màxim tots aquells elements originaris de la masia, mantenint tant la riquesa material com la immaterial de Puigpinós.

Tots els materials utilitzats en la reforma són d’alta qualitat i fusionen a la perfecció l’essència japonesa i la catalana. Per pintar les parets, hem utilitzat argila natural tintada, ecològica, semblant a la sorra que s’utilitza per l’estucat japonès tradicional, però elaborada a Catalunya. 

L’Hotel Japonès Puigpinós està situat a Lladurs, a la comarca del Solsonès i a la zona del Prepirineu. Un entorn formidable i evocador, amb imponents boscos, extensos camps i nombrosos rius i valls. Sens dubte un enclavament natural idoni per desconnectar i relaxar-se.

Gràcies a les instal·lacions que ofereix el nostre allotjament i la seva situació privilegiada, tots els hostes podran gaudir d’una experiència especial i única, de desconnexió i calma total, afavorint a una estada d’harmonia i benestar.

Primer hotel japonès a Catalunya

L’Hotel Puigpinós és el primer hotel japonès a Catalunya que fusiona la cultura catalana i japonesa. El seu disseny interior d’estil japonès ha estat ideat per KOBFUJI architects, arquitectes japonesos residents a Barcelona. Per altra banda, la reforma de l’estructura de la masia s’ha dut a terme per Padullés – Arquitectes, arquitectes catalans residents a Solsona i coneixedors de la masia, fet que ha facilitat la rehabilitació d’aquesta.

L’establiment compta amb elements propis dels allotjaments rurals del país nipó, com: washlets, yukates, tatamis i futons, així com una decoració inspirada en la cultura japonesa. Donem especial importància a les estacions de l’any, de la mateixa manera que se’ls hi dona al Japó. L’Hotel disposa de 8 habitacions, totes elles amb nom propi i decorades i dissenyades amb estil japonès.

Tampoc pot faltar el menjar. Oferim una proposta gastronòmica d’alt valor, basada en la fusió de la cuina catalana-japonesa. El restaurant disposa de servei d’esmorzar, dinar i sopar.

Tots els plats estan fets amb productes de gran qualitat i de proximitat, tot de temporada. Les elaboracions incorporen fruites i hortalisses típiques del Japó, tot i que aquestes són cultivades a l’hort propi, de manera ecològica.

Allotjar-te al primer hotel japonès a Catalunya és una de les millors experiències que podràs tenir. Gaudiràs de la natura i de l’entorn idíl·lic que ofereix l’allotjament i l’indret, amb la possibilitat de dur a terme diferents experiències que et connectaran amb el territori català i alhora et traslladaran al Japó.

L’Hotel Japonès Puigpinós és un projecte familiar, nascut amb la intenció de preservar el patrimoni, la masia i anar més enllà del concepte d’establiment hoteler. El nostre objectiu és aconseguir crear una experiència única i especial que et traslladi a un Ryokan del Japó, però en l’entorn del Solsonès i amb productes del territori català. Fes ja la teva reserva al primer hotel japonès a Catalunya i vine a viure una experiència diferent, allotjant-te en un edifici del segle XII i submergint-te en la cultura nipona i la història de la masia.