Viu una experiència en família a l’Hotel Japonès Puigpinós

Viatjar és un dels grans plaers de la vida: ens permet desconnectar de la rutina, gaudir d’uns dies de relax i descobrir nous indrets. Quan es viatja en família, a més, es converteix en una oportunitat ideal per enfortir lligams i gaudir d’experiències enriquidores junts. 

Aquest és precisament un dels objectius de l’Hotel Japonès Puigpinós, a la comarca del Solsonès: oferir tot tipus d’experiències per connectar amb la cultura japonesa i amb l’entorn de l’hotel a través d’activitats al territori, aprofitant els recursos naturals i de proximitat de l’hotel per conèixer el món rural i la cultura japonesa.

Es tracta del primer hotel japonès de Catalunya i, com passa al Japó, les activitats canvien segons l’estació i l’època de l’any.

Experiències úniques a l’Hotel Japonès Puigpinós

Ara que s’acosta l’estiu, viu una experiència en família a l’hotel i coneix, de primeres, les principals hortalisses japoneses i del territori del seu hort ecològic. També podràs visitar les cabanyes de fusta al bosc “Hides”, on podràs observar i captar moments únics amb animals salvatges de la zona.

De la mateixa manera, podràs gaudir de rutes de senderisme o de cicloturisme en algunes de les localitzacions més impressionants del Solsonès, amb paisatges de postal. 

Per aproximar-nos més a la cultura japonesa, també oferim activitats com la cerimònia del te, origamis, tints naturals per tenyir tèxtil i fins i tot bodes japoneses. Un munt d’opcions per gaudir de les tradicions del Japó!

Destins familiars al Solsonès

Més enllà de les activitats proposades, el Solsonès és una comarca amb uns paisatges i destinacions naturals impressionants. D’entre totes elles, destaca:

  • El salí de Cambrils, una de les poques salines de muntanya de Catalunya. A més de visitar-lo, podràs banyar-te a la piscina d’aigua salada amb unes propietats beneficioses i idèntiques a l’aigua del Mar Mort. Una sortida terapèutica i genial per desconnectar!
  • Les fonts del Cardener són tot just on comença el riu Cardener, situat a la Vall de Lord. Amb un voltant ple de vegetació, es tracta d’un espai màgic i perfecte per gaudir de la tranquil·litat i la calma amb la família.
  • El zoo del Pirineu. Ideal per visitar amb els més petits, presenta una exhibició d’aus en vol lliure i de voltors i àguiles salvatges que sobrevolen el lloc. Tot un espectacle de fauna i naturalesa amb 40 espècies diferents, totes elles pròpies del Pirineu català.

Un hotel japonès autèntic en un entorn rural i català

L’hotel Japonès Puigpinós, ubicat al municipi de Lladurs, a Timoneda, és un projecte resultat de la unió de les arrels i cultures catalana i japonesa dels seus propietaris. El primer hotel japonès de Catalunya compta amb elements propis d’establiments rurals japonesos, com els tatamis i futons, els yukates i un restaurant de cuina japonesa amb productes de proximitat i de cultiu propi.

Un allotjament que neix amb la voluntat d’oferir als hostes una estada memorable, amb un servei excel·lent que proporciona una immersió total a la cultura japonesa i a la història de la masia on s’ubica l’hotel. 

Gaudeix d’una experiència en família i descobreix l’autèntica cultura japonesa a l’Hotel Japonès Puigpinós. T’hi esperem!