Escapada en parella a l'Hotel Japonès Puigpinós

Estàs buscant una idea romàntica per fer un bon regal? Si no saps què regalar aquest Nadal o en aquesta data tan especial per a vosaltres, una escapada en parella a l’Hotel Japonès Puigpinós serà un triomf assegurat. L’entorn, els nostres serveis i les activitats que podeu realitzar al voltant de la masia conformen el pack perfecte per gaudir d’una escapada en parella única i inoblidable. No importa la data, qualsevol moment és bo per celebrar l’amor! Descobreix la nostra proposta i escapa’t aquest hivern amb aquesta persona especial a l’Hotel Japonès Puigpinós.

La teva escapada serà a Timoneda, on se situa l’Hotel Japonès Puigpinós, a la comarca del Solsonès. El nostre espai és un punt d’unió entre la cultura japonesa i catalana, on s’uneixen tradició i modernitat. Fora, ens envolta un entorn únic carregat de naturalesa que afavoreix la pràctica d’una gran varietat d’activitats que permeten connectar amb el territori. Si a tu i a la teva parella us agrada gaudir de viatges plens de confort i intimitat, fer esport junts o conèixer un altre tipus d’ambients i cultures, no tenim dubte que aquesta escapada és perfecta per a vosaltres. I t’expliquem per què.

Motius pels quals una escapada en parella a l’Hotel Japonès Puigpinós és el regal ideal

A l’Hotel Japonès Puigpinós volem que els nostres hostes se sentin igual de respectats i cuidats com es fa en la cultura nipona. Un dels valors fonamentals dels japonesos és la cortesia, alguna cosa que no faltarà durant la vostra estada a l’hotel, ja que rebreu un tracte cordial i familiar des del moment que arribeu a les nostres instal·lacions.

Massatges i gastronomia per gaudir en parella
Entre les coses que més els agrada als hostes que realitzen una escapada en parella a l’Hotel Japonès Puigpinós es troba el nostre servei de massatges relaxants i descontracturants inspirats en la cultura japonesa. Aquests s’ofereixen en la mateixa habitació perquè sentiu la major relaxació possible sense sortir de la vostra zona de confort.

Després, durant la vostra estada, tindreu obert tot el dia el nostre Bar Honest, un espai de confiança molt comuna al Japó que reflecteix el caràcter de la cultura japonesa. També, per assaborir la cuina tradicional japonesa entremesclada amb productes de la comarca, podreu passar a visitar el restaurant. Un espai gastronòmic que representa tota una experiència per als sentits plena de sabors.

Packs regal
A l’Hotel Japonès Puigpinós hem dissenyat paquets regal que inclouen des de l’estada en una de les nostres habitacions, algunes amb tatami i futon, fins a experiències gastronòmiques o activitats als voltants de l’hotel. Una forma senzilla i molt completa de planificar i regalar una escapada en parella amb tot organitzat perquè només us hagueu de preocupar de gaudir i submergir-vos en la cultura japonesa, però sense marxar del Solsonès.

Activitats en parella
L’entorn del Solsonès permet una gran varietat d’activitats de turisme natural, rural, cultural, històric… Nosaltres us proposem tres excursions per gaudir en parella.

Una de senderisme i naturalesa, com és la ruta al Castell de Lladurs, accessible des de les fonts de Lladurs a través d’un bonic corriol; una altra cultural i històrica, en la qual coneixereu la ciutat de Solsona i la seva Catedral, una de les més importants de Catalunya; i una altra experiència gastronòmica visitant el celler de Sake de Tuixent perquè descobriu el sake de la comarca de l’Alt Urgell, l’únic productor de sake al Pirineu català.

T’han entrat ganes de viure aquesta escapada en parella a l’Hotel Japonès Puigpinós? Com has vist, motius en sobren si la teva intenció és que el teu regal triomfi aquest Nadal o en aquesta data especial, com pot ser l’aniversari o qualsevol altra celebració. Un detall: l’hivern al Solsonès és molt acollidor, per la qual cosa tens a les teves mans una gran oportunitat per donar peu a aquesta fantàstica escapada en parella. Aquí et deixem la web per si necessites més informació i l’enllaç directe a través del qual pots fer la teva reserva. Us hi esperem!