Hotel

ホテル

Informació Reserves

Com fer una reserva online?

  1. Selecciona les dates que t’interessen a la caixa de reserves i fes clic a ‘Reserva ara’.
  2. Si t’apareix un missatge que indica que no hi ha disponibilitat, consulta els dies més propers disponibles a través de la llegenda de colors. 
  3. Únicament els dies marcats en vermell no estan disponibles. Revisa els dies en blanc o en groc. Els dies en blanc estan disponibles sense cap condició i els dies en groc requereixen una estada mínima de dues nits. 
  4. Selecciona els dies que t’interessen (només cal marcar el primer i l’últim dia de la teva estada) i fes clic a ‘Consultar disponibilitat’.
  5. Afegeix el número de persones (adults, nens i/o nadons), el número d’habitacions i escull a sota l’habitació o habitacions que t’interessen. Fes clic a ‘Següent pas 2’.
  6. De manera opcional, millora la teva estada amb un menú al nostre restaurant, un servei o una experiència. Fes clic a ‘següent pas 3’.
  7. Omple les teves dades i fes clic a ‘Confirmar reserva’.
  8. Rebràs un correu electrònic de confirmació.

Condicions

Cancel·lació 7 dies
Cancel·lació gratuïta fins a 7 nits abans de l’arribada. Fora d’aquest període, les cancel·lacions comportaran el càrrec de la primera nit.

En les reserves de grups, casaments, retirs o altres, la cancel·lació comportarà el no retorn de la paga i senyal. Si la cancel·lació es produeix com a mínim dos mesos abans de la data de l’esdeveniment, l’establiment es quedaria el 15% de la paga i senyal efectuada, la resta seria retornada. 

Prepagament
El pagament de l’estada es fraccionarà en dos, en el moment de la reserva es farà un càrrec del 30% i en el moment del check out es carregarà la resta de la reserva més les despeses extres que s’hagin pogut generar durant l’estada.

En el cas de grups que reservin tot l’hotel per a la seva estada, es farà un càrrec del 40% del total en el moment de la reserva i la resta es carregarà en el moment del check out.

hotel-japones-exterior

Check In/Check Out
Horari de recepció. De 9.00h a 21.00h. En cas de tenir alguna urgència fora d’aquest horari disposaràs d’un telèfon on podràs ser atès.

Check in. De les 16.00h a les 20.00h. Si el teu horari d’arribada a l’hotel és més tard de les 20.00h cal que et posis prèviament en contacte amb l’hotel.

Check out. A les 12.00h. Hi ha la possibilitat de fer un late check out fins a les 20.00h i tindria el cost del 75% del preu de l’habitació. L’hotel ofereix un late check out sense cost fins a les 16.00h si el client dina a l’hotel. El Late Check Out restarà subjecte a disponibilitat i haurà de ser confirmat per part de l’hotel. És convenient confirmar-ho a la pròpia recepció de l’hotel.

Menors de 18 anys
No s’acceptaran reserves per a ocupants menors de 18 anys sense un acompanyant adult autoritzat.

Animals de companyia
Animals de companyia NO permesos.

IVA i impost turístic
Preus amb IVA inclòs.

Taxa turística: l’impost sobre les estades en establiments turístics serà de 1.32 Euros per persona i dia / IVA Inclòs. Aquest impost es pagarà directament a l’hotel. NO s’aplicarà a partir de la 7a nit consecutiva d’estada, ni als nens fins a 16 anys.

Activitats
Les activitats de ioga, massatges i bany de bosc són sempre sota disponibilitat del professional que les realitza. Preguem que, en cas d’estar interessats, contacteu amb nosaltres abans de formalitzar la reserva.

Vals regal

Si tens un val regal, concerta la teva experiència a través del correu electrònic info@hoteljaponespuigpinos.com